ERvaar de zwaartekracht

Ontdek tijdens onze proeflessen bij Parkour Disciplines de spannende wereld van freerunning! Je krijgt een voorproefje van wat freerunning inhoudt, van basisbewegingen tot het ontwikkelen van je eigen stijl. Onder begeleiding van onze ervaren coaches verken je hoe je met behulp van je lichaam en de omgeving obstakels kunt overwinnen op een creatieve en fysieke manier. Het is een perfecte kans om je grenzen te verkennen, nieuwe vaardigheden te leren en te zien of freerunning iets voor jou is!

Boek een proefles

Hoe boek ik een proefles?

  • Laat je interesse en enthousiasme voor freerunning de eerste stap zijn naar een nieuwe en opwindende ervaring.
  • Klik op de link en vul het inschrijfformulier in om je proefles te boeken.
  • Kom naar de aangegeven locatie op de afgesproken tijd voor je proefles en maak je klaar om de wereld van freerunning te verkennen!

Filter op jouw favoriete locatie

Roots Academy/RUA

Roots Academy Zoetermeer is onze unieke outdoor trainingslocatie, waar liefhebbers van Parkour en Freerunning in de open lucht kunnen trainen. Deze locatie biedt een authentieke ervaring met diverse uitdagingen die aansluiten bij de natuurlijke omgeving. Bij slecht weer biedt Roots Academy een spannende optie: de trainingen verplaatsen naar onze ‘geheime’ hybride locatie. Deze binnen locatie, verborgen gehouden als een leuke verrassing voor onze leden, zorgt ervoor dat de trainingen altijd door kunnen gaan, ongeacht het weer.

Proefles Inschrijven

Gymworld Freerun ACademy

Gymworld Freerun Academy, gevestigd in het pand Gymworld te Zoetermeer, is onze grootste locatie tot nu toe. Deze locatie biedt een uitgebreid aanbod aan Parkour en Freerunning faciliteiten, geschikt voor alle niveaus van beoefenaars. Als kern van onze community in Zoetermeer, stimuleert Gymworld Freerun Academy ontwikkeling, creativiteit en samenwerking onder zijn leden, en zorgt ervoor dat elke training zowel uitdagend als veilig is. Het is een plek waar passie voor beweging centraal staat.

Proefles Inschrijven Inschrijven 65+

Hero Academy

De Hero Academy in Alphen aan den Rijn is onze nieuwste aanwinst binnen Parkour Disciplines. Deze faciliteit is ontworpen om een optimale trainingsomgeving te bieden voor Parkour & Freerunning. Met een focus op kwaliteit en veiligheid, beschikt de locatie over moderne apparatuur en wordt deze bemand door ervaren coaches. Deze locatie dient als een centrale ontmoetingsplaats voor onze community, waar leden hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en delen in een ondersteunende omgeving.

Proefles Inschrijven

Play Freerun Academy

Bij Play Freerun Academy in de nabijheid van het centrum van Leiden bieden we een dynamische en flexibele trainingsomgeving voor Parkour en Freerunning liefhebbers van alle leeftijden. Deze locatie kenmerkt zich door verplaatsbare obstakels, waardoor de indeling regelmatig verandert en nieuwe uitdagingen biedt. Deze aanpak houdt de trainingen fris en stimulerend, perfect voor iedereen die zijn vaardigheden wil ontwikkelen in een steeds veranderende en uitdagende omgeving. Play Freerun Academy is een plek waar creativiteit en fysieke vaardigheden samenkomen, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een unieke en inspirerende trainingservaring.

Proefles Inschrijven

Silver Academy

Silver Academy in Schoonhoven, normaal een buitenlocatie voor Parkour en Freerunning, past zich aan de winterse weersomstandigheden aan door te verhuizen naar een gymzaal. Deze tijdelijke binnenruimte biedt een veilige en comfortabele trainingsomgeving, terwijl we de uitdagende en leuke aspecten van onze buitentrainingen behouden. Deze aanpassing zorgt ervoor dat onze leden onafgebroken kunnen doorgaan met hun training, ongeacht de kou of regen. Silver Academy blijft een levendige gemeenschap waar iedereen, ongeacht het seizoen, zijn vaardigheden kan blijven ontwikkelen en plezier kan hebben in Parkour en Freerunning.

Proefles Inschrijven

Waarom een proefles?

Parkour Disciplines nodigt u uit voor een gratis proefles waar u de basis van Parkour en Freerunning kunt leren. Of u nu een beginner bent of uw vaardigheden wilt aanscherpen, onze ervaren trainers zorgen voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Bij ons ontdekt u niet alleen hoe u fysieke obstakels overwint, maar ook hoe u mentale grenzen verlegt.

Parkour is meer dan een sport; het is een levensfilosofie die moed, creativiteit en doorzettingsvermogen benadrukt. In onze proefles krijgt u een voorproefje van deze unieke discipline, waarbij de nadruk ligt op zelfontwikkeling en het overwinnen van uitdagingen in een ondersteunende gemeenschap.