In de bruisende omgeving van Gymworld opent in augustus een unieke sportwinkel, een samenwerking tussen SportEmotion en Parkour Disciplines. Deze speciaalzaak richt zich op liefhebbers van turnen en Freerunning, met een assortiment dat perfect aansluit op hun specifieke behoeften. Aan het roer staat Reggy Laatsch, die met zijn expertise in de wereld van Parkour & Freerunning zorgt voor een perfecte match tussen productaanbod en de sportgemeenschap.

Sporters in Gymworld kunnen zich verheugen op een uitgebreide collectie van essentiële sportartikelen. Van stijlvolle turnpakjes en comfortabele kleding tot onmisbare accessoires zoals polsbanden, leertjes, blessurepreventie materialen en tape. Freerunners worden evenmin vergeten, met een speciale kledinglijn die zowel binnen als buiten de sportzaal gedragen kan worden, ontworpen om de vrijheid en flexibiliteit van Freerunning optimaal te ondersteunen.

Deze nieuwe winkel belooft een centrale ontmoetingsplek te worden voor sporters. Met de opening in augustus markeert Gymworld een nieuw tijdperk waarin passie voor sport en kwaliteitsuitrusting samenkomen.