Leerlingen mentaal en fysiek te laten groeien

Ons doel is om alle leerlingen mentaal en fysiek te laten groeien door middel van onze freerunlessen! Over de jaren heen hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om alle freerunning technieken aan te leren op een simpele manier! Om de kwaliteit van de freerunles te waarborgen zijn alle trainers opgeleid om ervoor te zorgen dat elke les veilig, leuk, uitdagend en gestructureerd verloopt!

Boek een les

Waarom Freerunnen?

  • Je wordt fysiek sterker, motorisch beter, overwint angsten en wordt hierdoor zelfverzekerder.
  • Het is een allround sport waarmee je je gehele lichaam traint! Van een handstand tot aan een backflip, bij freerunning kan alles!
  • Het is leuk! Alle freeruntechnieken zijn op een simpele manier te leren dankzij onze verschillende methodes

Dit ga jij leren!

Flips

Van een koprol op de grond naar toffe salto’s door de lucht!

PArkour

Leer snel over obstakels te bewegen, op een spectaculaire manier!

Creativiteit

Zo snel of mooi mogelijk alles wat je kan combineren tot een spectaculaire run!

Freerunnen voor jong én oud!

Van 6 tot 16 jaar

Freerunnen voor kinderen

Bij Parkour Disciplines hebben we freerunninglessen speciaal ontworpen voor kinderen en tieners tot 16 jaar. Deze lessen zijn de perfecte kans om spelenderwijs je fysieke vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe bewegingen te leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze lessen bieden een leuke en uitdagende omgeving. In een veilige en ondersteunende setting werken de jonge deelnemers aan hun kracht, behendigheid en creativiteit. Dit alles terwijl ze plezier hebben en deel uitmaken van een enthousiaste en jonge gemeenschap. Kom erbij en ervaar het plezier en de opwinding van freerunning!

Boek een les

Van 16 tot 21 jaar

Freerunnen voor jongeren

Bij Parkour Disciplines hebben we freerunninglessen die speciaal zijn afgestemd op jongeren. Deze lessen zijn ideaal voor het verkennen en verleggen van je fysieke grenzen, terwijl je nieuwe vaardigheden leert. Of je nu net begint met freerunning of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze lessen zorgen voor een perfecte balans tussen uitdaging en plezier. In een ondersteunende en dynamische omgeving werk je aan je kracht, behendigheid en creatieve expressie, samen met leeftijdsgenoten die dezelfde passie delen. Doe mee met onze lessen en ervaar de opwinding van bewegingsvrijheid in freerunning!

Boek een les

Van 21+ jaar

Freerunnen voor volwassenen

Bij Parkour Disciplines bieden we freerunninglessen speciaal ontworpen voor volwassenen. Deze lessen zijn ideaal om je fysieke grenzen te verkennen en nieuwe vaardigheden aan te scherpen. Ongeacht of je nieuw bent in freerunning of je bestaande vaardigheden wilt verbeteren, onze lessen bieden een stimulerende mix van uitdaging en plezier. In een ondersteunende en energieke omgeving richt je je op het ontwikkelen van kracht, behendigheid en creativiteit, terwijl je deel uitmaakt van een gemotiveerde en gelijkgestemde gemeenschap. Kom bij ons en ontdek de vrijheid en opwinding van beweging door freerunning!

Boek een les

Vanaf 65 jaar

Freerunnen voor 65+

Bij Parkour Disciplines bieden we freerunninglessen speciaal aangepast voor de 65-plusser. Deze lessen zijn perfect om op een veilige en ondersteunende manier actief te blijven, met een focus op valpreventie en stabiliteit. Of je nu nieuw bent in freerunning of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om fit te blijven, onze lessen bieden een aangename mix van lichte uitdaging en veel plezier. In een veilige omgeving werken we aan het verbeteren van je balans, coördinatie en kracht, allemaal cruciaal voor het behouden van een gezonde levensstijl. Doe mee met onze lessen en ervaar hoe freerunning bijdraagt aan je algemene welzijn en mobiliteit!

Boek een les

Maak bij ons kennis met deze uitdagende unieke sport

Boek een proefles

Boek een les op jouw favoriete locatie

Klik op de pijltjes om meerdere locaties te bekijken!

Outdoor

Roots Academy

Zoetermeer

Bekijk locatie
Indoor en Outdoor

Silver Academy

Schoonhoven

Bekijk locatie
Indoor

Play Freerun Academy

Leiden

Bekijk locatie
Indoor

Gymworld Freerun Academy

Zoetermeer

Bekijk locatie
Indoor

Hero Academy

Alphen a/d Rijn

Bekijk locatie
Outdoor

Roots Academy

Zoetermeer

Bekijk locatie
Indoor en Outdoor

Silver Academy

Schoonhoven

Bekijk locatie
Indoor

Play Freerun Academy

Leiden

Bekijk locatie
Indoor

Gymworld Freerun Academy

Zoetermeer

Bekijk locatie
Indoor

Hero Academy

Alphen a/d Rijn

Bekijk locatie